Resepti
Kasvispiirakka
Arvio: 2.7 / 5
Kasvispiirakka syntyy nopeasti valmistaikinasta ja kasvispakasteista.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 10 annosta
Ainekset
1 | pkt | piirakkataikina |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | pss | Apetit Kasvissuikaleita (250 g) |
0,5 | pss | Apetit Kotimaisia sipulikuutioita (à 200 g) |
2 | kananmunaa | |
2 | dl | kasvirasvavalmistetta |
0,5 | tl | suolaa |
0,25 | tl | mustapippuria |
Päälle: | ||
---|---|---|
1 | dl | juustoraastetta |
Tarjoiluun: | ||
1 | pkt | savulohisalaattia |
Valmistusohjeet
1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kuumenna kasviöljy paistinpannulla ja kuullota kasviksia siinä viitisen minuuttia. Jaa kasvikset piiraspohjalle. Sekoita liemi ja kaada seos vuokaan. Ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 °C:ssa n. 40 minuuttia.