Resepti

Kasvispiirakka

Kasvispiirakka syntyy nopeasti valmistaikinasta ja kasvispakasteista.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 10 annosta

Vähälaktoosinen
Kasvispiirakka

Ainekset

1pktpiirakkataikina
1rklNeito Rypsiöljyä™
1pssApetit Kasvissuikaleita (250 g)
0,5pssApetit Kotimaisia sipulikuutioita (à 200 g)
2kananmunaa
2dlkasvirasvavalmistetta
0,5tlsuolaa
0,25tlmustapippuria
Päälle:
1dljuustoraastetta
Tarjoiluun:
1pktApetit Savulohisalaattia

Valmistusohjeet

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kuumenna kasviöljy paistinpannulla ja kuullota kasviksia siinä viitisen minuuttia. Jaa kasvikset piiraspohjalle. Sekoita liemi ja kaada seos vuokaan. Ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 °C:ssa n. 40 minuuttia.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!