Resepti
Kasvistacot & herne-maissi-paprikasalsa
Arvio: 4 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
300 | g | Bataattia |
2 | rkl | Apetit Rypsiöljyä (à 500ml) |
2 | rkl | Tacomaustetta |
1 | pss | Apetit Kotimainen Kukkakaalia (à 250 g) |
1 | prk | Mustapapuja |
0,5 | kpl | Limen mehu |
Suolaa | ||
1 | kpl | Avokadoa |
Kaurafraichea | ||
Pieniä maissitortilloita | ||
Herne-maissi-paprikasalsa | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Herne-maissi-paprikaa (à 200 g) |
1 | kpl | Valkosipulinkynsi |
0,5 | kpl | Punainen chili |
1 | rkl | Apetit Rypsiöljyä (à 500ml) |
0,5 | kpl | Limen mehu |
1 | rkl | Korianteria hienonnettuna |
Suolaa | ||
Koristeluun | ||
Limelohkoja | ||
Tuoretta korianteria | ||
Tuoretta chiliä ohuina siivuina |
Valmistusohjeet
1. Kuori bataatti ja leikkaa se kuutioiksi.
2. Levitä bataatit leivinpaperille pellille ja hiero niihin 1 rkl öljyä.
3. Mausta 1 rkl tacomausteella.
4. Paahda bataatteja 200 asteessa reilu viisi minuuttia.
5. Sulata kukkakaalit ja laita ne kulhoon yhdessä valutettujen mustapapujen kanssa.
6. Sekoita niiden joukkoon 1 rkl öljyä ja tacomaustetta.
7. Levitä kukkakaalit ja mustapavut bataattien kanssa samalle pellille ja paahda vielä viisi minuuttia.
8. Mausta paahdetut vihannekset ja pavut limenmehulla sekä tarvittaessa ripauksella suolaa.
9. Leikkaa avokado siivuiksi.
10. Lämmitä maissitortillat ja täytä ne bataatti-kukkakaali-mustapapuseoksella, avokadosiivuilla, kaurafraichella ja herne-maissi-paprikasalsalla.
11. Sulata herne-maissi-paprika.
12. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
13. Hienonna chili.
14. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään, mausta suolalla.
15. Viimeistele annokset tuoreella korianterilla sekä chilillä ja tarjoile limelohkojen kanssa.