Resepti
Kasviswokki
Arvio: 3.2 / 5
Herkullisia kasviksia inkivääri-kookosmaidossa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
2 | rkl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
1 | pss | Apetit Sugar Snapseja (300 g) |
1 | pss | Apetit Kartanon kasviksia (300 g) |
1 | pss | Apetit Parsakaalia (200 g) |
2 | dl | kookosmaitoa |
1 | lime | |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | cayennepippuria |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kasviöljy wokpannulla. Lisää inkivääri ja kasvikset. Kääntele kasviksia koko ajan nopein liikkein kahdella puulastalla, jotta ne kuumenevat mutta eivät ruskistu. Lisää kookosmaito ja keitä pari minuuttia. Pese limetti ja raasta sen kuori wokkiin. Purista limettimehu ja lisää se pannulle. Mausta, kuumenna ja tarjoa kala- tai liharuoan kasvislisukkeena.