Resepti
Kinkkukiusaus
Arvio: 3.7 / 5
Perinteinen kinkkukiusaus on helppo valmistaa ja maistuu koko perheelle. Katso myös vinkki herkulliseen Peruna-jauhelihalaatikkoon ja punajuurivuokaan.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 5 annosta
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (1 kg) |
| 300 | g | savukinkkua |
| 5 | dl | ruokakermaa |
| 1 | tl | timjamia |
| 0,5 | tl | mustapippuria |
| 1 | tl | suolaa |
| 1,5 | dl | juustoraastetta |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa kinkku suikaleiksi ja levitä sitä voideltuun uunivuokaan kerroksittain peruna-sipulisekoituksen kanssa, päällimmäiseksi kerros peruna-sipulisekoitusta.
2. Yhdistä keskenään ruokakerma ja mausteet. Kaada seos vuokaan.
3. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla noin tunnin ajan. Ripottele juustoraaste pinnalle paistamisen loppupuolella. Tarjoa raikkaan salaatin ja leivän kera.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti