Resepti

Korvasieni-savukalapasta

Korvasienet ja pinaatti tekevät pastasta keväisen.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Korvasieni-savukalapasta

Ainekset

200gkorvasieniä asianmukaisesti käsiteltynä
1pktApetit Kotimainen Pinaattikeittoa
1rklNeito Rypsiöljyä™
Tarjoiluun:
400gtuorepastaa
parmesanjuustoa
ruccolaa
kapriksia
mustapippuria
savustettua kirjolohifileetä

Valmistusohjeet

1. Korvasienten käsittely: Runsaassa vedessä (1 osa sieniä, 3 osaa vettä) kahdesti keitettyinä (vähintään 5 min per keittokerta, välissä huuhtelu runsaassa vedessä)

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna pinaattikeitto ja käytä se pastakastikkeena. Lisää joukkoon paloiteltu savukala sekä asianmukaisesti keitetyt korvasienet paloiteltuna, kenties myös nopeasti pannulla kasviöljyssä pyöräytettynä.

4. tarjoa parmesanin, ruccolan, kapriksen ja mustapippurin kera.