Resepti

Kukkakaali-savulohikeitto

Kukkakaalia ja savulohta soseuttamalla saat samettisen sopan.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Gluteeniton
Kukkakaali-savulohikeitto

Ainekset

2rklNEITO™ -rypsiöljyä
1pssApetit Kukkakaalia (à 250 g)
0,5pssApetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (à 500 g)
1hienonnettu valkosipulinkynsi
5dlkasvislientä
2dlruokakermaa
1tlsuolaa
200gApetit Savukirjolohifileetä

Valmistusohjeet

1. Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää kukkakaali, peruna-sipulisekoitus ja valkosipuli. Kuullota kasviksia muutama minuutti niitä koko ajan sekoittaen. Lisää kasvisliemi sekä ruokakerma ja mausta ainekset suolalla. Keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

2. Paloittele savukala kattilaan. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Kuumenna.

3. Vinkki! Tarjoa uunissa paahdettujen saaristolaisleipätikkujen kera.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!