Resepti

Liha-makaronilaatikko kasviksilla

Arvio: 5 / 5

Lisää koko perheen suosikkiruokiin pussillinen pakastevihanneksia, niin saat kätevästi kasvatettua kasvisten määrää lautasella. Tomaattinen Pomodoro Rosso sopii hyvin makaronilaatikon joukkoon!

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 5-6 annosta

Liha-makaronilaatikko kasviksilla

Ainekset

400gnaudan jauhelihaa
1pssApetit Pomodoro Rosso kasvissekoitusta
1tlsuolaa
0,75tlmustapippuria rouhittuna
2tloreganoa
1tltimjamia
400gmakaroneja
7dlkevytmaitoa
3kananmunaa
0,5tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. 1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia. Valuta lävikössä.

2. 2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää kasvissekoitus ja paista vielä hetki. Lisää mausteet.

3. 3. Kaada makaronit ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan. Sekoita.

4. 4. Sekoita munamaidon ainekset keskenään kierrevatkaimella. Kaada vuokaan.

5. 5. Kypsennä makaronilaatikkoa 200-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia, kunnes makaronit ovat kypsiä ja pinta on sopivasti ruskistunut.