Resepti
Liha-makaronilaatikko kasviksilla
Arvio: 5 / 5
Lisää koko perheen suosikkiruokiin pussillinen pakastevihanneksia, niin saat kätevästi kasvatettua kasvisten määrää lautasella. Tomaattinen Pomodoro Rosso sopii hyvin makaronilaatikon joukkoon!
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 5-6 annosta
Ainekset
400 | g | naudan jauhelihaa |
1 | pss | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitusta |
1 | tl | suolaa |
0,75 | tl | mustapippuria rouhittuna |
2 | tl | oreganoa |
1 | tl | timjamia |
400 | g | makaroneja |
7 | dl | kevytmaitoa |
3 | kananmunaa | |
0,5 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. 1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia. Valuta lävikössä.
2. 2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää kasvissekoitus ja paista vielä hetki. Lisää mausteet.
3. 3. Kaada makaronit ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan. Sekoita.
4. 4. Sekoita munamaidon ainekset keskenään kierrevatkaimella. Kaada vuokaan.
5. 5. Kypsennä makaronilaatikkoa 200-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia, kunnes makaronit ovat kypsiä ja pinta on sopivasti ruskistunut.