Resepti
Lihapullat
Arvio: 3.4 / 5
Ihanan mehevät ja maistuvat lihapullat.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | pss | Apetit Kotimainen -sipulikuutioita |
2 | valkosipulinkynttä | |
250 | g | tomaattimurskaa |
400 | g | jauhelihaa |
2 | dl | kermaviiliä |
1 | dl | korppujauhoja |
2 | rkl | tomaattipyreetä |
1 | tl | paprikajauhetta |
1,5 | tl | suolaa |
0,5 | tl | maustepippuria |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Kruunusekoitusta |
2 | prk | Apetit Perunamuusia |
Valmistusohjeet
1. Kuullota sipulikuutiot kypsksi paistinpannulla kasviöljyssä. Hienonna pannulle valkosipulinkynnet. Siirrä seos kulhoon ja lisää joukkoon loput lihapullataikinan ainekset.
2. Pyörittele seoksesta pyöryköitä ja paista ne kypsiksi paistinpannulla rypsiöljyssä tai 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
3. Tarjoa höyrytettyjen kasvisten ja perunamuusin kanssa.