Resepti
Lindströmin pihvit
Arvio: 3.3 / 5
Punajuuri, sinihomejuusto ja kapris tuovat vaihtelua jauhelihapihveihin.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 18 kpl
Ainekset
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Punajuurigratiinia (á 700 g) |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita (á 200 g) |
4 | kpl | kananmunia |
4 | kpl | viipaletta vaaleaa leipää ilman kuoria |
2 | tl | suolaa |
2 | tl | mustapippuria rouhittuna |
2 | tl | timjamia |
1 | rkl | kapriksia silputtuna |
800 | g | sika-nautajauhelihaa |
Lisukkeeksi | ||
---|---|---|
1,5 | pss | Apetit Kotimainen sipulikuutioita ruskistettuna |
2 | prk | Apetit Perunamuusia (á 350 g) |
3 | rkl | kapriksia |
5 | kpl | maustekurkkuja |
Valmistusohjeet
1. Kaada punajuurigratiini ja sipulikuutiot kulhoon. Sulata seos mikroaaltouunissa ja kuumenna sitä hiukan.
2. Lisää kulhoon kananmunat. Revi joukkoon leipäviipaleet, mausta ja anna vetäytyä hetki.
3. Sekoita joukkoon jauheliha.
4. Suojaa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla. Ota seoksesta desilitramitalla mitallinen seosta, kippaa se uunipellille ja muotoile pihviksi. Kypsennä 200°C uunissa kiertoilmalla noin 20 minuuttia.
5. Tarjoa perunamuusin, paistetun sipulin ja maustekurkkujen kanssa.