Resepti

Lindströmin pihvit

Arvio: 3.3 / 5

Punajuuri, sinihomejuusto ja kapris tuovat vaihtelua jauhelihapihveihin.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 18 kpl

Laktoositon
Lindströmin pihvit

Ainekset

0,5pssApetit Kotimainen Punajuurigratiinia (á 700 g)
0,5pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita (á 200 g)
4kplkananmunia
4kplviipaletta vaaleaa leipää ilman kuoria
2tlsuolaa
2tlmustapippuria rouhittuna
2tltimjamia
1rklkapriksia silputtuna
800gsika-nautajauhelihaa
Lisukkeeksi
1,5pssApetit Kotimainen sipulikuutioita ruskistettuna
2prkApetit Perunamuusia (á 350 g)
3rklkapriksia
5kplmaustekurkkuja

Valmistusohjeet

1. Kaada punajuurigratiini ja sipulikuutiot kulhoon. Sulata seos mikroaaltouunissa ja kuumenna sitä hiukan.

2. Lisää kulhoon kananmunat. Revi joukkoon leipäviipaleet, mausta ja anna vetäytyä hetki.

3. Sekoita joukkoon jauheliha.

4. Suojaa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla. Ota seoksesta desilitramitalla mitallinen seosta, kippaa se uunipellille ja muotoile pihviksi. Kypsennä 200°C uunissa kiertoilmalla noin 20 minuuttia.

5. Tarjoa perunamuusin, paistetun sipulin ja maustekurkkujen kanssa.