Resepti

Lohi-papu-tomaattikeitto

Arvio: 3 / 5

Hyvin maustettu, aromikas tomaattikeitto on edullista kotiruokaa.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Lohi-papu-tomaattikeitto

Ainekset

1punainen paprika
2sellerinvartta
1prklaadukasta tomaattimurskaa
2dlvettä
1rklpunaista pestoa
0,25tlchilijauhetta
1tlsokeria
1tlsuolaa
Lisäksi
3rklNeito rypsiöljyä™
1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
1pssApetit Papusekoitusta
0,5tlchililastuja
Tarjoiluun
3dlturkkilaista jogurttia

Valmistusohjeet

1. Pese paprika ja sellerinvarret. Halkaise ja poista paprikasta siemenkota. Lohko kasvikset ja laita tehosekoittimeen. Lisää tomaattimurska. Huuhtele purkki vedellä ja kaada joukkoon. Mittaa muut ainekset joukkoon ja pyöräytä tasaiseksi keitoksi. Maista ja mausta tarvittaessa.

2. Valuta kikherneet. Lisää pannulle kasviöljy ja chilihiutaleet sekä kikherneet. Paista muutama minuutti.

3. Tarjoa keitto kylmänä tai halutessasi kuumenna annos ennen syöntiä. Pudottele keiton pinnalle kikherneitä ja nokare jogurttia.