Resepti

Lohibagelit

Savu- ja kylmäsavukala on kerrassaan maukas täyte muhkeille bageleille.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen
Lohibagelit

Ainekset

1rsmaustamatonta tuorejuustoa
200gApetit Savulohta
1sitruunan raastettu kuori
0,5sitruunan mehu
tilliä hienonnettuna
Tarjoiluun
4bagelia
1pktApetit Perinteinen Kylmäsavulohta (á 150 g)
1punasipuli renkaina
4keräsalaatin lehteä

Valmistusohjeet

1. Sekoita kaikki ainekset tuorejuustoon ja levitä bageleille. Täytä bagelit tahnan lisäksi kylmäsavulohella, punasipulilla tai retiisillä ja salaatinlehdillä.

2. Vinkki! Voit käyttää tahnan ja täytteet myös paahtoleipien välissä. Leikkaamalla leivät kolmioiksi, saat hauskat leivät.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!