Resepti
Lohitortillat
Arvio: 3.3 / 5
Vastustamattoman mehevä, täytetty tortilla.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
Kastike | ||
---|---|---|
1 | prk | ranskankermaa (á 200 g) |
1 | prk | tomaattipyreetä (á 70 g) |
2 | tl | sokeria |
4 | valkosipulinkynttä | |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | pippuria |
1 | tl | (tuoretta korianteria silputtuna) |
Täyte | ||
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
100 | g | taco-kastiketta |
2 | kpl | kevätsipulin vartta |
2 | tomaattia | |
1 | kpl | jäävuorisalaattipala |
4 | vehnätortillaa |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kastikkeen ainekset.
2. Ruskista ja kypsennä kirjolohisuikaleet teflonpannussa kasviöljyssä. Lisää taco-kastike joukkoon.
3. Silppua tarjolle kevätsipuli, leikkaa tomaatit lohkoiksi ja jäävuorisalaatti suikaleiksi.
4. Lämmitä vehnätortillat pakkauksen ohjeen mukaan.
5. Täytä tortillat kasviksilla, kirjolohisuikaleilla ja kastikkeella. Taittele tortilla paketiksi tai rullaa se ja herkuttele.