Resepti
Lohivuoka kermaperunasta
Arvio: 3.2 / 5
Eipä kirjolohi muuta kaipaa kuin tuoretta yrttiä ja kermaisia perunoita. Helppoa kuin mikä!
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kermaperunoita |
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
1 | ruohosipuliruukku silputtuna | |
2 | rkl | tilliä |
1 | dl | juustoraastetta |
200 | g | suolakurkkuja |
200 | g | punajuurta |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaada puolet jäisistä perunoista laakeaan uunivuokaan. Levitä ruohosipulisilppu ja kalasuikaleet päälle. Kaada loput perunat vuokaan. Paista uunissa 40–50 minuuttia. Voit lisätä paiston loppuvaiheessa ruuan pintaan juustoraastetta.
3. Anna ruoan vetäytyä ennen tarjoilua 10–15 minuuttia. Tarjoa suolakurkkujen ja punajuurien kanssa.
5. Vinkki: Reseptissä voit käyttää makusi mukaan myös Apetit Bataatti-, Sinihomejuusto tai Juustokermaperunoita!