Resepti
Naudanliha-juurescurry
Intialaistyylinen cyrry maustetaan maun mukaan miedoksi tai tuliseksi.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
500 | g | naudanpaistia suikaleina |
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | rkl | punaista currytahnaa |
0,5 | tl | chilijauhetta |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
5 | keskikokoista perunaa | |
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutioita |
5 | dl | vettä |
1 | prk | ruokajogurttia |
hienonnettua minttua |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna pannulla tai padassa rypsiöljy ja lisää currytahna. Kuullota currytahnaa hetki ja lisää sitten pannulle naudanpaistisuikaleet. Anna lihasuikaleiden ruskistua ja lisää pannulle perunakuutiot sekä jäiset Apetit juureskuutiot. Mausta chilillä, suolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle vesi ja anna curryn hautua kannen alla 20 minuuttia niin että perunat ovat kypsiä. Lisää lopuksi ruokajogurtti ja kuumenna curry kiehuvaksi. Viimeistele hienonnetulla mintulla. Jos pidät tulisesta ruuasta, käytä reilummin chiliä.