Resepti

Naudanliha-juurescurry

Intialaistyylinen cyrry maustetaan maun mukaan miedoksi tai tuliseksi.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Naudanliha-juurescurry

Ainekset

500gnaudanpaistia suikaleina
2rklNeito Rypsiöljyä™
1rklpunaista currytahnaa
0,5tlchilijauhetta
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
5keskikokoista perunaa
1pssApetit Kotimainen Juureskuutioita
5dlvettä
1prkruokajogurttia
hienonnettua minttua

Valmistusohjeet

1. Kuumenna pannulla tai padassa rypsiöljy ja lisää currytahna. Kuullota currytahnaa hetki ja lisää sitten pannulle naudanpaistisuikaleet. Anna lihasuikaleiden ruskistua ja lisää pannulle perunakuutiot sekä jäiset Apetit juureskuutiot. Mausta chilillä, suolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle vesi ja anna curryn hautua kannen alla 20 minuuttia niin että perunat ovat kypsiä. Lisää lopuksi ruokajogurtti ja kuumenna curry kiehuvaksi. Viimeistele hienonnetulla mintulla. Jos pidät tulisesta ruuasta, käytä reilummin chiliä.