Resepti

Paahtopaisti, valkosipuli-kermaperunat, minttupesto

Arvio: 3 / 5

Valmistusaika:

Annosmäärä: 2

Laktoositon Gluteeniton
Paahtopaisti, valkosipuli-kermaperunat, minttupesto

Ainekset

1kgNaudan Paahtopaistia
2kplValkosipulinkynsiä
1,5rklSuolaa
1tlMustapippuria rouhittuna
Minttupesto
1dlPinjansiemeniä
1kplRuukku Minttua
1kplRuukku Basilikaa
1dlParmesaania raastettuna
1tlSitruunamehua
1kplValkosipulinkynsiä
3rklApetit Rypsiöljyä
0,5kplRaastetun sitruunan kuorta
0,5tlSuolaa
Lisukkeet
1pssApetit Kotimainen Valkosipuli-kermaperunat
1pssApetit Uuni- ja grillikasvikset hunajainen

Valmistusohjeet

1. Ota liha huoneen lämpöön noin tunti ennen valmistamista. Hiero suola, mustapippuri ja murskattu valkosipuli lihan pintaan.

2. Kypsennä 150 °C kunnes sisälämpötila on 56 °C. Anna paistin vetäytyä huoneen lämmössä sen aikaa, kun perunat ja kasvikset valmistuvat.

3. Nosta uunin lämpötila 225 c ja kypsennä perunoita n. 50 min ja kasviksia n. 30 min.

4. Minttupesto: Paahda pinjansiemenet kuumalla ja kuivalla paistinpannulla.

5. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarvittaessa öljyä lisäämällä saat kastikkeesta löysempää.