Resepti
Paahtopaisti, valkosipuli-kermaperunat, minttupesto
Arvio: 2.7 / 5
Valmistusaika:
Annosmäärä: 2
Ainekset
| 1 | kg | Naudan Paahtopaistia |
| 2 | kpl | Valkosipulinkynsiä |
| 1,5 | rkl | Suolaa |
| 1 | tl | Mustapippuria rouhittuna |
| Minttupesto | ||
|---|---|---|
| 1 | dl | Pinjansiemeniä |
| 1 | kpl | Ruukku Minttua |
| 1 | kpl | Ruukku Basilikaa |
| 1 | dl | Parmesaania raastettuna |
| 1 | tl | Sitruunamehua |
| 1 | kpl | Valkosipulinkynsiä |
| 3 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| 0,5 | kpl | Raastetun sitruunan kuorta |
| 0,5 | tl | Suolaa |
| Lisukkeet | ||
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Valkosipuli-kermaperunat |
| 1 | pss | Apetit Uuni- ja grillikasvikset hunajainen |
Valmistusohjeet
1. Ota liha huoneen lämpöön noin tunti ennen valmistamista. Hiero suola, mustapippuri ja murskattu valkosipuli lihan pintaan.
2. Kypsennä 150 °C kunnes sisälämpötila on 56 °C. Anna paistin vetäytyä huoneen lämmössä sen aikaa, kun perunat ja kasvikset valmistuvat.
3. Nosta uunin lämpötila 225 c ja kypsennä perunoita n. 50 min ja kasviksia n. 30 min.
4. Minttupesto: Paahda pinjansiemenet kuumalla ja kuivalla paistinpannulla.
5. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarvittaessa öljyä lisäämällä saat kastikkeesta löysempää.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti