Resepti
Paistettuja gnoccheja herneiden kera
Arvio: 3.8 / 5
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
1 | rkl | voita |
500 | g | gnoccheja |
2 | kpl | valkosipulinkynttä |
1 | kpl | salottisipuli |
2 | dl | kana- tai kasvislientä |
1 | pss | Apetit Kotimainen herneitä (à 200 g) |
0,5 | kpl | sitruunan raastettu kuori ja mehu |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
tuoretta timjamia | ||
pecorino-juustoa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy ja voi pannulla. Lisää gnocchit ja paista niitä muutama minuutti.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja salottisipuli. Lisää ne pannulle gnocchien joukkoon, paista pari minuuttia. Lisää sitten liemi ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.
3. Sekoita joukkoon herneet ja anna kuumentua. Mausta sitruunan kuorella ja mehulla sekä suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele tuoreella timjamilla ja pecorino-juustolastuilla.