Resepti

Paistettuja gnoccheja herneiden kera

Arvio: 3.8 / 5

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4

Paistettuja gnoccheja herneiden kera

Ainekset

1rklApetit Rypsiöljyä
1rklvoita
500ggnoccheja
2kplvalkosipulinkynttä
1kplsalottisipuli
2dlkana- tai kasvislientä
1pssApetit Kotimainen herneitä (à 200 g)
0,5kplsitruunan raastettu kuori ja mehu
suolaa
mustapippuria
tuoretta timjamia
pecorino-juustoa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna öljy ja voi pannulla. Lisää gnocchit ja paista niitä muutama minuutti.

2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja salottisipuli. Lisää ne pannulle gnocchien joukkoon, paista pari minuuttia. Lisää sitten liemi ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.

3. Sekoita joukkoon herneet ja anna kuumentua. Mausta sitruunan kuorella ja mehulla sekä suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele tuoreella timjamilla ja pecorino-juustolastuilla.