Resepti

Paprikainen lohikeitto

Arvio: 2.5 / 5

Maukas kalakeitto valmistuu kasvispakasteista vartissa. Makua antaa viettelevä paprikajuusto.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Paprikainen lohikeitto

Ainekset

1rklNEITO™ -rypsiöljy Paahdettu sipuli tai Chili
1pssApetit Kasvissuikaleita
300glohta suikaleena
5dlvettä
75gpaprikatuorejuustoa
0,5tlsuolaa
Tarjoiluun
1rkllehtipersiljaa
2kplrapeaa leipäviipaletta

Valmistusohjeet

1. Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää kasvikset ja kypsennä niitä viitisen minuuttia kuumassa kasviöljyssä käännellen. Lisää lohi ja vesi. Keitä hiljalleen viitisen minuuttia.

2. Lisää joukkoon tuorejuusto, älä enää keitä. Mausta suolalla ja tarjoa hyvän leivän kera.

3. Öljynä voi käyttää myös Apetit Rypsiöljyä NEITO -öljyn sijasta.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!