Resepti
Papuminestrone
Arvio: 3.7 / 5
Tästä annoksesta riittää ruokaa neljälle hengelle kahdeksi päiväksi.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 8
Ainekset
2 | rkl | Apetit Rypsiöljyä (à 500ml) |
1 | pss | Apetit Sipulikuutioita (à 200g) |
6 | kpl | Valkosipulin kynsiä hienonnettuna |
kpl | Aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna | |
2 | tl | Kuivattua oreganoa |
0,5 | dl | Tomaattipyrettä |
500 | g | Tomaattimurskaa |
7 | dl | Kasvislientä |
2 | pss | Apetit Kotimaisia Keittojuureksia (á 200 g) |
3 | dl | Pienikokoista pastaa |
1 | pss | Apetit Papusekoitusta (à 300 g) |
1 | pss | Apetit Kotimaista Pinaattia (à 150 g) |
0,5 | kpl | sitruunan mehu |
Suolaa | ||
Mustapippuria | ||
Parmesaanijuustoa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulikuutioita muutama minuutti.
2. Lisää valkosipuli, aurinkokuivatut tomaatit, oregano ja tomaattipyre, kuullota vielä pari minuuttia.
3. Lisää kattilaan tomaattimurska ja kasvisliemi, kuumenna kiehuvaksi.
4. Lisää keittojuurekset ja pasta ja anna kiehua viitisen minuuttia.
5. Lisää sitten papusekoitus ja keitä vielä viisi minuuttia.
6. Lisää lopuksi keiton joukkoon pinaatti ja anna sen sulaa.
7. Tarkista, että pasta on kypsää.
8. Mausta keitto sitruunan mehulla, suolalla ja mustapippurilla.
9. Vuole keittoannosten päälle kuorimaveitsellä parmesaania.