Resepti

Papuminestrone

Arvio: 4.2 / 5

Tästä annoksesta riittää ruokaa neljälle hengelle kahdeksi päiväksi.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 8

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Papuminestrone

Ainekset

2rklApetit Rypsiöljyä (à 500ml)
1pssApetit Sipulikuutioita (à 200g)
6kplValkosipulin kynsiä hienonnettuna
kplAurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
2tlKuivattua oreganoa
0,5dlTomaattipyrettä
500gTomaattimurskaa
7dlKasvislientä
2pssApetit Kotimaisia Keittojuureksia (á 200 g)
3dlPienikokoista pastaa
1pssApetit Papusekoitusta (à 300 g)
1pssApetit Kotimaista Pinaattia (à 150 g)
0,5kplsitruunan mehu
Suolaa
Mustapippuria
Parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulikuutioita muutama minuutti.

2. Lisää valkosipuli, aurinkokuivatut tomaatit, oregano ja tomaattipyre, kuullota vielä pari minuuttia.

3. Lisää kattilaan tomaattimurska ja kasvisliemi, kuumenna kiehuvaksi.

4. Lisää keittojuurekset ja pasta ja anna kiehua viitisen minuuttia.

5. Lisää sitten papusekoitus ja keitä vielä viisi minuuttia.

6. Lisää lopuksi keiton joukkoon pinaatti ja anna sen sulaa.

7. Tarkista, että pasta on kypsää.

8. Mausta keitto sitruunan mehulla, suolalla ja mustapippurilla.

9. Vuole keittoannosten päälle kuorimaveitsellä parmesaania.