Resepti
Parmesan-lohirullat
Arvio: 5 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
Apetit Lohifilee, d-leikattu | ||
1 | tl | suolaa |
2 | rkl | tillisilppua |
1 | dl | parmesanjuustoa raastettuna |
1 | tl | mustapippuria |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
0,5 | dl | kvinoaa |
2 | dl | kasvislientä |
1 | pss | Apetit Kruunusekoitusta (à 300 g) |
Valmistusohjeet
1. Poista lohifileestä nahka. Viillä nahaton lohifilee halki lähes loppuun asti siten, että saat kalafileen pinta-alasta mahdollisimman suuren. Levitä kalalevylle suolaa, tillisilppua ja parmesania. Rouhi päälle mustapippuria, kääri rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia tai pannulla kasviöljyssä kypsiksi.
2. Tarjoa lisukkeena höyrytettyjä kasviksia. Niihin saat kivan, uuden ilmeen lisäämällä pakkauksen ohjeen mukaisesti keitettyä kvinoaa.