Resepti

Parmesan-lohirullat

Arvio: 5 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Parmesan-lohirullat

Ainekset

Apetit Lohifilee, d-leikattu
1tlsuolaa
2rkltillisilppua
1dlparmesanjuustoa raastettuna
1tlmustapippuria
Tarjoiluun
0,5dlkvinoaa
2dlkasvislientä
1pssApetit Kruunusekoitusta (à 300 g)

Valmistusohjeet

1. Poista lohifileestä nahka. Viillä nahaton lohifilee halki lähes loppuun asti siten, että saat kalafileen pinta-alasta mahdollisimman suuren. Levitä kalalevylle suolaa, tillisilppua ja parmesania. Rouhi päälle mustapippuria, kääri rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia tai pannulla kasviöljyssä kypsiksi.

2. Tarjoa lisukkeena höyrytettyjä kasviksia. Niihin saat kivan, uuden ilmeen lisäämällä pakkauksen ohjeen mukaisesti keitettyä kvinoaa.