Resepti

Parsakaali-pinaatti-pastavuoka

Arvio: 3.5 / 5

Tiesitkö, että pinaattikeitto soveltuu myös pastavuoan kastikkeeksi? Herkullinen parsakaali-pinaatti-pastavuoka on täydellinen arkiruoka koko perheelle.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Parsakaali-pinaatti-pastavuoka

Ainekset

2pktApetit Pinaattikeittoa (a 400 g)
500gpastaa, esim. farfalle
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1tlkuivattua oreganoa tai basilikaa
1pssApetit Parsakaalia (a 200 g)
mustapippuria
150gfetaa
100gjuustoraastetta
200gkirsikkatomaatteja

Valmistusohjeet

1. Ota pinaattikeitot sulamaan.

2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Kuori ja hienonna sipulit. Valuta pasta ja kaada kuuma pasta uunivuokaan. Sekoita pastan joukkoon kuivatut yrtit.

4. Paloittele kohmeiset pinaattikeitot varovasti veitsellä ja laita palat vuokaan pastan joukkoon. Lisää myös sipulit ja parsakaali pastan joukkoon. Mausta ripauksella mustapippuria ja murusta pinnalle feta.

5. Paista 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Sekoita hyvin ja lisää pinnalle juustoraaste sekä tomaatit.

6. Nosta uunin lämpötila 200 asteeseen ja jatka paistamista vielä n. 20 minuuttia.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!