Resepti

Pasta carbonara graavilohesta

Pasta Carbonaran voi tehdä pekonin lisäksi myös lohesta

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Pasta carbonara graavilohesta

Ainekset

400gspaghettia keitettynä
0,5pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita
150gApetit Perinteinen Graavilohta
4kananmunaa
80gparmesanjuustoa raastettuna
4tlmustapippuria
2rklNeito Rypsiöljyä™
Tarjoiluun
4keltuaista
100gjuustoraastetta
2rklpersiljaa

Valmistusohjeet

1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paista graavilohi nopeasti siivuina pannulla rypsiöljyssä. Siirrä siivut sivuun odottamaan.

3. Sekoita munat ja juustoraaste. Mausta seos mustapippurilla.

4. Kuumenna pannulla tilkka rypsiöljyä, lisää keitetty ja valutettu pasta ja kääntele sitä hetkinen kuumalla pannulla. Kaada muna-juustoseos hitaasti joukkoon, ettei se mene kokkeliksi. Sekoita hyvin.

5. Annostele pasta lautasille ja viimeistele ne kananmunanpuolikkaalla, jossa on keltuainen.

6. Rouhi päälle mustapippuria myllystä. Viimeistele juustoraasteella ja persiljalla.

7. Voit myös käyttää Apetit Perinteinen kylmäsavulohta

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!