Resepti
Pastavuoka
Arvio: 3.2 / 5
Herkullinen sekä terveellinen pastavuoka koko perheelle.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | rkl | NEITO™ -rypsiöljyä |
1 | rs | Kariniemen Kananpojan fileesuikale (450 g) |
2 | pss | Apetit Parsakaalia (à 200 g) |
4 | annosta keitettyä pastaa | |
1 | prk | maustettua ruokakermaa (2,5 dl) |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
2 | rkl | silputtua persiljaa |
2 | rkl | parmesaanijuustoa raasteena |
Valmistusohjeet
1. Lorauta pannulle tilkka kasviöljyä ja paista pilkotut fileesuikaleet siinä kypsiksi.
2. Höyrytä parsakaalit lähes kypsiksi ja sekoita ne, broileri sekä pasta keskenään uunivuoassa.
3. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 min. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoa parmesanin kera.