Resepti
Pastavuoka
Arvio: 3.3 / 5
Herkullinen sekä terveellinen pastavuoka koko perheelle.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | rs | Kariniemen Kananpojan fileesuikale (450 g) |
| 2 | pss | Apetit Parsakaalia (à 200 g) |
| 4 | annosta keitettyä pastaa | |
| 1 | prk | maustettua ruokakermaa (2,5 dl) |
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| 2 | rkl | silputtua persiljaa |
| 2 | rkl | parmesaanijuustoa raasteena |
Valmistusohjeet
1. Lorauta pannulle tilkka kasviöljyä ja paista pilkotut fileesuikaleet siinä kypsiksi.
2. Höyrytä parsakaalit lähes kypsiksi ja sekoita ne, broileri sekä pasta keskenään uunivuoassa.
3. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 min. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoa parmesanin kera.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti