Resepti

Pastavuoka

Herkullinen sekä terveellinen pastavuoka koko perheelle.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Pastavuoka

Ainekset

1rklNEITO™ -rypsiöljyä
1rsKariniemen Kananpojan fileesuikale (450 g)
2pssApetit Parsakaalia (à 200 g)
4annosta keitettyä pastaa
1prkmaustettua ruokakermaa (2,5 dl)
Tarjoiluun
2rklsilputtua persiljaa
2rklparmesaanijuustoa raasteena

Valmistusohjeet

1. Lorauta pannulle tilkka kasviöljyä ja paista pilkotut fileesuikaleet siinä kypsiksi.

2. Höyrytä parsakaalit lähes kypsiksi ja sekoita ne, broileri sekä pasta keskenään uunivuoassa.

3. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 min. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoa parmesanin kera.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Reseptin tuotteet