Resepti

Pekoni-kermaperunat

Arvio: 4 / 5

Pekoni-kermaperunat ovat entistäkin herkullisemmat pekonin kera.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 3 annosta

Laktoositon Gluteeniton
Pekoni-kermaperunat

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Laktoositon Kermaperuna (à 700 g)
1pktpekonia paloiteltuna (à 170 g)
2rkllehtipersiljaa
1tlmustapippuria

Valmistusohjeet

1. Kaada jäiset kermaperunat kulhoon ja kypsennä niitä mikrossa täydellä teholla n. 15 min. Odottele 10 minuuttia ja ruskista sitten pekoni valurautapannulla, jossa ei ole muoviosia ja joka siten soveltuu uuniin.

2. Siirrä perunat kuumalle pannulle. Sekoita ja nosta uuniin. Jatka kypsentämistä uunissa 225 °C:ssa n. 30 min. Viimeistele persiljalla ja mustapippurilla.