Resepti
Pekoni-kermaperunat
Arvio: 4 / 5
Pekoni-kermaperunat ovat entistäkin herkullisemmat pekonin kera.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 3 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Laktoositon Kermaperuna (à 700 g) |
1 | pkt | pekonia paloiteltuna (à 170 g) |
2 | rkl | lehtipersiljaa |
1 | tl | mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Kaada jäiset kermaperunat kulhoon ja kypsennä niitä mikrossa täydellä teholla n. 15 min. Odottele 10 minuuttia ja ruskista sitten pekoni valurautapannulla, jossa ei ole muoviosia ja joka siten soveltuu uuniin.
2. Siirrä perunat kuumalle pannulle. Sekoita ja nosta uuniin. Jatka kypsentämistä uunissa 225 °C:ssa n. 30 min. Viimeistele persiljalla ja mustapippurilla.