Resepti
Peruna-jauhelihalaatikko
Arvio: 3.7 / 5
Simppeli, uunissa valmistuvat ateria kermaperunoista ja jauhelihasta tai vaihtoehtoisesti punajuuresta ja jauhelihasta.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | dl | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
1 | pss | Apetit Kotimainen Kermaperunoita (à 750g) |
400 | g | jauhelihaa |
1,5 | tl | suolaa |
3 | tl | mustapippurirouhetta |
Apetit-rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
1. Kuullota sipulia hetki paistinpannussa kasviöljyssä.
2. Lisää jauheliha ja ruskista. Ota pannu pois levyltä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Voitele uunivuoka kasviöljyllä ja levitä pohjalle 1/2 pussia perunoita. Levitä seuraavaksi kerrokseksi sipuli-jauhelihaseos ja päällimmäiseksi loput perunat. Paista uunissa 225 asteessa n. tunti.
4. Vinkki! Tämä ruoka on maukasta myös Apetit Kotimainen Punajuurigratiinista valmistettuna.