Resepti
Peruna-sipuliröstit
Arvio: 3.9 / 5
Paista maukkaat röstit peruna-sipulisekoituksesta ja parmesanjuustosta. Tarjoa ruuan lisäkkeenä, picknick-eväänä ja puutarhatalkoissa sormin syötävinä paloina.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta à (500 g) |
| 2 | dl | parmesanjuustoa |
| suolaa | ||
| mustapippuria | ||
| 2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| persiljaa silputtuna | ||
Valmistusohjeet
1. Sulata peruna-sipulisekoitus kohmeiseksi kulhossa. Sekoita joukkon juustoraaste, mausteet ja kasviöljy.
2. Leikkaa leivinpaperista pieniä suikaleita muffinipellin syvennyksiin ja paina seos poteroihin.
3. Paista 200-asteisessa uunissa 50 minuuttia. Tarjoa kylmänä, haaleana tai kuumana persiljalla koristeltuna.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti