Resepti

Peruna-sipuliröstit

Paista maukkaat röstit peruna-sipulisekoituksesta ja parmesanjuustosta. Tarjoa ruuan lisäkkeenä, picknick-eväänä ja puutarhatalkoissa sormin syötävinä paloina.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Peruna-sipuliröstit

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta à (500 g)
2dlparmesanjuustoa
suolaa
mustapippuria
2rklApetit-rypsiöljyä
Tarjoiluun
persiljaa silputtuna

Valmistusohjeet

1. Sulata peruna-sipulisekoitus kohmeiseksi kulhossa. Sekoita joukkon juustoraaste, mausteet ja kasviöljy.

2. Leikkaa leivinpaperista pieniä suikaleita muffinipellin syvennyksiin ja paina seos poteroihin.

3. Paista 200-asteisessa uunissa 50 minuuttia. Tarjoa kylmänä, haaleana tai kuumana persiljalla koristeltuna.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!