Resepti
Pinaatti-ricotta-lohivuoka
Arvio: 3.4 / 5
Juuston ja lohen maukas liitto helpossa muodossa.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Ainekset
1,5 | pss | Apetit Kotimainen Pinaattia (à 200 g) |
2 | prk | ricotta-juustoa (à 250 g) |
1 | pss | Apetit Uunivalmiit Juustokermaperunat (à 750 g) |
2 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
0,5 | vihreä paprika |
Valmistusohjeet
1. Sulata pinaatti. Sekoita keskenään pinaatti ja juusto. Kaada seos uunivuokaan.
2. Viipaloi lohi ja jaa se tasaisesti vuokaan pinaatti-juustoseoksen päälle. Pilko joukkoon vihreää paprikaa. Kaada päällimmäiseksi kermaperunat ja kypsennä 225 °C:ssa 50-60 minuuttia.