Resepti
Pinaattiset lihapullat
Arvio: 2.3 / 5
Kasviksia voi lisätä moneen tuttuun reseptiin kuten lihapulliin ja saada entistä parempaa ruokaa.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
0,5 | pss | Apetit Kotimaisia Sipulikuutioita |
2 | tl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | pss | Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia |
1 | dl | kaurahiutaleita |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | rouhittua mustapippuria |
0,5 | tl | muskottipähkinää |
1 | dl | tuoretta oreganoa ja minttua silputtuna |
1 | kananmuna | |
400 | g | naudanpaisti jauhelihaa |
150 | g | fetajuustoa murennettuna |
Tarjoiluun |
---|
Valmistusohjeet
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Kuullota sipulikuutiot kasviöljyssä paistinpannussa. Pane kulhoon, lisää sulatettu pinaatti, kaurahiutaleet ja mausteet ja anna turvota 10 minuuttia. Lisää kananmuna, jauheliha ja fetajuustomurut ja sekoita mureketaikina. Muotoile pyörykät ja pane ne voideltuun uunivuokaan. Paista uunissa 15–20 minuuttia. Nauti höyrytettyjen kruunukasvisten tai pussin ohjeella valmistettujen muurikkakasvisten kanssa.