Resepti

Pinaattiset lihapullat

Kasviksia voi lisätä moneen tuttuun reseptiin kuten lihapulliin ja saada entistä parempaa ruokaa.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Pinaattiset lihapullat

Ainekset

0,5pssApetit Kotimaisia Sipulikuutioita
2tlApetit-rypsiöljyä
1pssApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
1dlkaurahiutaleita
1tlsuolaa
1tlrouhittua mustapippuria
0,5tlmuskottipähkinää
1dltuoretta oreganoa ja minttua silputtuna
1kananmuna
400gnaudanpaisti jauhelihaa
150gfetajuustoa murennettuna
Tarjoiluun
1pssApetit Muurikka-kasviksia

Valmistusohjeet

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Kuullota sipulikuutiot kasviöljyssä paistinpannussa. Pane kulhoon, lisää sulatettu pinaatti, kaurahiutaleet ja mausteet ja anna turvota 10 minuuttia. Lisää kananmuna, jauheliha ja fetajuustomurut ja sekoita mureketaikina. Muotoile pyörykät ja pane ne voideltuun uunivuokaan. Paista uunissa 15–20 minuuttia. Nauti höyrytettyjen kruunukasvisten tai pussin ohjeella valmistettujen muurikkakasvisten kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!