Resepti

Porkkanasosekeitto fetajuuston ja ruiskrutonkien kera

Arvio: 4.3 / 5

Apetit Kotimainen Porkkanasosekeitto voidaan tarjota rapeiden ruiskrutonkien kanssa.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Porkkanasosekeitto fetajuuston ja ruiskrutonkien kera

Ainekset

Ruiskrutongit
4viipaletta ruisleipää tai härkäpapurouheseosta
1rklNeito Rypsiöljyä™
1murskattu valkosipulinkynsi
Keitto
2pktApetit Kotimainen Porkkanasosekeittoa (à 400 g)
100gfetajuustoa

Valmistusohjeet

1. Leikkaa ruisleipäviipaleet pieniksi kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy paistinpannussa. Lisää valkosipuli ja ruisleipäkuutiot. Paista, kunnes ruisleipäkuutiot ovat rapeita. Voit korvata leivän härkäpapurouheella.

2. Kuumenna osittain sulanut tai jäinen keitto kiehuvan kuumaksi kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita välillä. Annostele keitto tarjolle. Murenna fetajuusto joukkoon ja ripottele ruiskrutongit pinnalle.

3. Vinkki: Voit käyttää itse tehtyjen ruiskrutonkien sijaan valmiita rukiisia leipätikkuja (esim. Ripsejä).

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!