Resepti

Punajuurigratiinit

Apetit Kotimainen Punajuurigratiini on helppo kasvislisäke.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Punajuurigratiinit

Ainekset

2pssApetit Punajuurigratiinia (á 750 g)
emmentalraastetta

Valmistusohjeet

1. Laita jäinen tuote annosvuokiin. Kypsennä 200 °C:ssa noin 50 min. Sekoita kerran kypsennyksen aikana ja lisää halutessasi päälle juustoraastetta.

2. Vinkki! Gratiini valmistuu nopeammin, jos kuumennat sitä ensin mikrossa. Kaada jäinen tuote mikronkestävään kulhoon ja kuumenna mikrossa täydellä teholla n. 15 min. Siirrä seos annosvuokiin. Paista 200 °C:ssa uunissa 30 minuuttia.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!