Resepti
Puutarhurin makaronilaatikko
Arvio: 5 / 5
Maukas makaronilaatikko, johon Apetit Puutarhurin Kasvikset antavat lisäväriä. Makaroneja ei tarvitse keittää etukäteen!
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 8 annosta
Ainekset
400 | g | jauhelihaa |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen sipulikuutio (à 200 g) |
200 | g | täysjyväsarvimakaronia |
1 | pss | Apetit Puutarhurin sekoitus (à 300 g) |
2 | rkl | aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina |
1 | rkl | kasvisliemijauhetta |
1 | tl | suolaa |
0,25 | tl | rouhittua mustapippuria |
2 | tl | kuivattua rosmariinia |
1 | l | maitoa |
3 | kananmunaa | |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä vuoan voiteluun |
Valmistusohjeet
1. Murustele jauheliha pinnoitettuun paistinpannuun. Paista koko ajan hämmentäen, kunnes liha alkaa ruskistua. Lisää jäiset sipulikuutiot ja jatka paistamista muutama minuutti silloin tällöin sekoittaen.
3. Kumoa makaronit, jauhelihaseos ja kaikki muut ainekset maitoa ja munia lukuun ottamatta voideltuun, suureen uunivuokaan tai kahteen pienempään vuokaan. Sekoita hyvin ja anna imeytyä hetki.
5. Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 175 asteen uuninlämmössä reilu tunti.