Resepti
Rosmariiniperunat chorizo-makkaralla
Arvio: 4.5 / 5
Herkullinen peruna-makkara-annos sellaisenaan tai salaatin lisukkeena syötäväksi.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
NEITO™ -rypsiöljyä | ||
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna&Uunijuures (á 750 g) |
4 | valkosipulinkynttä | |
4 | chorizo-makkaraa viipaloituna | |
tuoretta rosmariinia | ||
sormisuolaa |
Valmistusohjeet
1. Lorauta tilkka kasviöljyä kasvispussiin ja ravistele. Levitä jäiset kasvikset, valkosipulinkynnet ja makkaraviipaleet tasaiseksi kerrokseksi uunipellille leivinpaperin päälle.
2. Paista uunissa 20-25 minuuttia. Viimeistele tuoreella rosmariinilla ja sormisuolalla.