Resepti
Savukala-härkäpapusalaatti
Arvio: 5 / 5
Savukalasalaatti on kepeää ja terveellistä hyvän olon ja mielen ruokaa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
0,5 | rkl | NEITO™ -rypsiöljyä |
1 | rkl | rosmariinia |
1 | dl | Verso härkäpapurouhetta paahdettuna |
1 | kpl | lehtisalaattiruukku |
1 | rs | tuoretta pinaattia |
1 | rs | ituja |
1 | kpl | verkkomelonipala |
400 | g | savustettua kirjolohifileetä |
0,5 | limetin mehu | |
1 | punasipuli | |
1 | tl | mustapippuria |
1 | tl | sormisuolaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna tilkka kasviöljyä paistinpannulla. Riivi joukkoon rosmariinin lehtiä ja paista härkäpapurouhe mausteöljyssä rapeaksi.
2. Huuhtele ja suikaloi salaatti. Huuhtele pinaatinlehdet ja idut. Kuori ja kuutioi verkkomeloni. Paloittele kala.
3. Sekoita aineksista salaatti. Valuta kastikkeeksi limettimehua ja rypsiöljyä. Viimeistele salaatti härkapapurouheella ja ohuilla punasipulirenkailla. Mausta mustapippurilla ja sormisuolalla.