Resepti

Savukala-härkäpapusalaatti

Arvio: 5 / 5

Savukalasalaatti on kepeää ja terveellistä hyvän olon ja mielen ruokaa.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Savukala-härkäpapusalaatti

Ainekset

0,5rklNEITO™ -rypsiöljyä
1rklrosmariinia
1dlVerso härkäpapurouhetta paahdettuna
1kpllehtisalaattiruukku
1rstuoretta pinaattia
1rsituja
1kplverkkomelonipala
400gsavustettua kirjolohifileetä
0,5limetin mehu
1punasipuli
1tlmustapippuria
1tlsormisuolaa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna tilkka kasviöljyä paistinpannulla. Riivi joukkoon rosmariinin lehtiä ja paista härkäpapurouhe mausteöljyssä rapeaksi.

2. Huuhtele ja suikaloi salaatti. Huuhtele pinaatinlehdet ja idut. Kuori ja kuutioi verkkomeloni. Paloittele kala.

3. Sekoita aineksista salaatti. Valuta kastikkeeksi limettimehua ja rypsiöljyä. Viimeistele salaatti härkapapurouheella ja ohuilla punasipulirenkailla. Mausta mustapippurilla ja sormisuolalla.