Resepti

Savukala-lehtikaalisalaatti

Arvio: 3.7 / 5

Tummanpuhuva lehtikaali on ravitsevaa ja sopii lisättäväksi lisäkekasviksiin.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Savukala-lehtikaalisalaatti

Ainekset

1pssApetit Kasvislisäke Lehtikaalilla (300 g)
0,5savustettu kirjolohifilee (à 750 g)
50gparmesanjuustoa raastettuna
1sitruuna lohkoina
Liemi
1rklSpice up! Kalakastiketta
0,5limetin mehu

Valmistusohjeet

1. Höyrytä valmis Apetit-kasvissekoitus kypsäksi. Sekoita kalakastike ja sitruunamehu kuumien kasvisten joukkoon. Jäähdytä jääkaapissa kylmäksi. Paloittele savukala. Kokoa aineksista ruokaisa salaatti.