Resepti
Savukala-lehtikaalisalaatti
Arvio: 3.7 / 5
Tummanpuhuva lehtikaali on ravitsevaa ja sopii lisättäväksi lisäkekasviksiin.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta

Ainekset
1 | pss | Apetit Kasvislisäke Lehtikaalilla (300 g) |
0,5 | savustettu kirjolohifilee (à 750 g) | |
50 | g | parmesanjuustoa raastettuna |
1 | sitruuna lohkoina | |
Liemi | ||
---|---|---|
1 | rkl | Spice up! Kalakastiketta |
0,5 | limetin mehu |
Valmistusohjeet
1. Höyrytä valmis Apetit-kasvissekoitus kypsäksi. Sekoita kalakastike ja sitruunamehu kuumien kasvisten joukkoon. Jäähdytä jääkaapissa kylmäksi. Paloittele savukala. Kokoa aineksista ruokaisa salaatti.