Resepti
Savukalapasta
Arvio: 3.2 / 5
Jauha vaihteeksi savukalasta pastakastike. Maukasta ja terveellistä.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
300 | g | savustettu kirjolohifilee |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | tl | mustapippuria |
1 | rkl | sileälehtistä persiljaa silputtuna |
1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä |
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
400 | g | tuorepastaa |
50 | g | parmesanjuustoa |
1 | tl | mustapippuria |
1 | rkl | kaprista |
Valmistusohjeet
1. Paloittele savukala tehosekoittimeen. Lisää tilkka kasvilöjyä, rouhi hiukan mustapippuria ja silppua joukkoon persiljaa. Jauha seos tasaiseksi tahnaksi.
2. Kiehauta pasta pakkauksen ohjeella suolalla maustetussa vedessä. Lisää pastan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa herneet.
3. Valuta pasta ja sekoita joukkoon kalatahna. Viimeistele parmesanjuustoraasteella, mustapippurilla ja kapriksella.