Resepti
Siskonmakkarakeitto
Arvio: 3.7 / 5
Tämä edustaa perinteisimpiä suomalaisia keittoja, jossa siskonmakkarat saavat seuraa juureksista ja maustetaan persiljalla.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1,25 | l | vettä |
2 | liha- tai kasvisliemikuutiota | |
5 | maustepippuria | |
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & keittokasvis (750 g) |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita (à 200g) |
300 | g | siskonmakkaroita |
2 | rkl | hienonnettua persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Laita kiehuvaan veteen maustepippurit ja liemikuutiot. Lisää peruna & keittokasvikset ja sipuli. Keitä n. 10 min.
2. Purista siskonmakkarat paloiksi kuumaan keittoon. Keitä edelleen n. 5 min.
3. Viimeistele keitto tuoreella persiljalla.