Resepti
Sitruuna-parsakaalipasta
Arvio: 4.3 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Ainekset
| 2 | pss | Apetit Parsakaalia |
| 2 | kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 | sitruuna | |
| 300 | g | tuorepastaa |
| 1 | rkl | Apetit Kotimainen Sitruuna-basilika Rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | dl | voimakasta juustoraastetta (esim. emmental) |
| 0,75 | tl | suolaa |
| 0,5 | tl | mustapippuria rouhittuna |
| Lisäksi ½ ruukkua tuoretta salviaa |
Valmistusohjeet
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese sitruuna, raasta kuori (2 tl) ja purista mehu (½ dl). Sekoita keskenään. Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (1/2 tl suolaa / 2 l vettä) pakkauksen keittoajan mukaan. Kuumenna parsakaalit pakkauksen ohjeen mukaan. Paista parsakaaleja tämän jälkeen vielä pari minuuttia pannulla Apetit Kotimainen Sitruuna-basilika Rypsi- & rapsiöljyssä. Lisää pannuun myös valkosipuli-sitruunamehu. Sekoita pasta ja juustoraaste parsakaalien kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tilkka Apetit Kotimainen Sitruuna-basilika Rypsi- & rapsiöljyä. Viimeistele salvian lehdillä.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti