Resepti
Teriyaki-kasvis-tofuwok
Arvio: 4.5 / 5
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4

Ainekset
0,5 | dl | seeasamöljyä |
1 | pkt | tofua (à 300g) |
1 | pss | Apetit Kotimainen Wok Lehtikaali-kasvissekoitus (à 450 g) |
2 | dl | Teriyakikastiketta |
1 | tl | inkiväärijauhetta |
Koristeluun seesaminsiemeniä | ||
4 annosta riisiä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna pannulla öljy ja paista kuutioidut tofut kauniin ruskeiksi ja rapeiksi.
2. Lisää kasvikset ja paista noin 6 minuuttia.
3. Lisää teriyaki-kastike sekä jauhettu inkivääri ja hauduta muutama minuutti.
4. Koristele seesaminsiemenillä ja tarjoile riisin kanssa.
5. VINKKI: Voit tarjota wokin myös nuudelien kanssa sekä voit valmistaa wokin esimerkiksi broilerilla, porsaanlihalla tai vaikka kalasuikaleilla.