Resepti

Tonnikalapasta

Arvio: 3.6 / 5

Tomaattinen tonnikalapasta maustetaan fetajuustolla vastustamattoman herkulliseksi.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Tonnikalapasta

Ainekset

1prkfetajuustoa kuutioituna
1tlktonnikalaa kasviöljyssä
1,5dlvalkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
1pssApetit Aurinkokasviksia
3dlkypsää pastaa
1rkloreganoa tai basilikaa
1tlmustapippuria
Tarjoiluun
1dlparmesanjuustoa raastettuna
0,5ruukkua salaattia

Valmistusohjeet

1. Valuta liemi pois juustokuutioista ja tonnikalasta. Kaada tomaattimurska, puolet juustokuutioista ja kasvissekoitus paistokasariin. Mausta yrteillä ja mustapippurilla. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen seosta silloin tällöin sekoitellen noin 10 minuuttia. Lisää kypsä pasta ja tonnikala kuumentamisen loppuvaiheessa.

2. Ripottele loput juustokuutiot valmiin ruoan pinnalle. Raasta päälle parmesanjuustoa ja nauti vihersalaatin kanssa.