Resepti
Tonnikalapasta
Arvio: 3.6 / 5
Tomaattinen tonnikalapasta maustetaan fetajuustolla vastustamattoman herkulliseksi.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | prk | fetajuustoa kuutioituna |
1 | tlk | tonnikalaa kasviöljyssä |
1,5 | dl | valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa |
1 | pss | Apetit Aurinkokasviksia |
3 | dl | kypsää pastaa |
1 | rkl | oreganoa tai basilikaa |
1 | tl | mustapippuria |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | dl | parmesanjuustoa raastettuna |
0,5 | ruukkua salaattia |
Valmistusohjeet
1. Valuta liemi pois juustokuutioista ja tonnikalasta. Kaada tomaattimurska, puolet juustokuutioista ja kasvissekoitus paistokasariin. Mausta yrteillä ja mustapippurilla. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen seosta silloin tällöin sekoitellen noin 10 minuuttia. Lisää kypsä pasta ja tonnikala kuumentamisen loppuvaiheessa.
2. Ripottele loput juustokuutiot valmiin ruoan pinnalle. Raasta päälle parmesanjuustoa ja nauti vihersalaatin kanssa.