Resepti

Tortelliinivuoka

Vatsa täyttyy muhkean täyteläisestä äyriäis-tortelliini paistoksesta, jossa pinaatti ja muskottipähkinä viimeistelevät maun.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Tortelliinivuoka

Ainekset

2rstortelliinituorepastaa tomaatti- tai juusto-basilikatäytteellä
1rsisoja katkarapuja liemessä (à 170/400 g)
1tlksimpukoita
Kastike
3kananmunaa
1pssApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
5dlmaitoa
1tlsuolaa
2tlpizzamaustetta
1tlmustapippuria
1tlmuskottipähkinää
1dlmozzarellajuustoraastetta
Vuokaan
1rklmargariinia

Valmistusohjeet

1. Keitä tortelliinit pakkauksen ohjein. Kaada keitinvesi vesi pois.

2. Voitele laakea uunivuoka. Sekoita vuoassa keskenään pasta tai kasvis-pastaseos ja valutetut äyriäiset.

3. Sekoita kastike ja kaada se uunivuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa tunti, kunnes munamaito on hyytynyt.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!