Resepti

Uunietanat

Arvio: 5 / 5

Etanoita voi tehdä myös kotona

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Gluteeniton
Uunietanat

Ainekset

1tlketanoita
30gvoileipämargariinia tai voita
1dlApetit Kotimainen Sipulikuutiota
2valkosipulinkynttä
persiljaa silputtuna

Valmistusohjeet

1. Valuta liemi etanoista ja jaa ne etanapannun syvennyksiin tai pienen, uunin kestävän keraamisen astian pohjalle.

2. Kuumenna nokare rasvaa pannulla ja ruskista sipulikuutiot siinä kevyesti.

3. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää ne, loppu rasva sekä persiljasilppu pannulle. Anna rasvan sulaa ja lusikoi seos etanoiden päälle. Jaa päälle parmesanjuusto. Kypsennä etanoita 250-270-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Varo etteivät etanat pala.