Resepti
Uunietanat
Arvio: 5 / 5
Etanoita voi tehdä myös kotona
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | tlk | etanoita |
30 | g | voileipämargariinia tai voita |
1 | dl | Apetit Kotimainen Sipulikuutiota |
2 | valkosipulinkynttä | |
persiljaa silputtuna |
Valmistusohjeet
1. Valuta liemi etanoista ja jaa ne etanapannun syvennyksiin tai pienen, uunin kestävän keraamisen astian pohjalle.
2. Kuumenna nokare rasvaa pannulla ja ruskista sipulikuutiot siinä kevyesti.
3. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää ne, loppu rasva sekä persiljasilppu pannulle. Anna rasvan sulaa ja lusikoi seos etanoiden päälle. Jaa päälle parmesanjuusto. Kypsennä etanoita 250-270-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Varo etteivät etanat pala.