Resepti
Vähemmän hävikkiä Papu-Gnocchivuoka
Arvio: 3.5 / 5
Tästä annoksesta riittää ruokaa neljälle hengelle kahdeksi päiväksi. Ole luova, tyhjennä jääkaappia jämistä ja vähennä hävikkiä! Apetitin kasvisruokamestari Teemu Hursti julkaisee vuoden mittaan ruokahävikin vähentämiseen suunnattuja reseptejä, joissa ruoka-ainesten käyttö on tavanomaisia reseptejä vapaampaa ja soveltavampaa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4-8
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Papusekoitusta (à 300g) |
| 1 | prk | säilyke kirsikkatomaatteja tomaattiliemessä (à 240g) |
| 1 | prk | paseerattua tomaattia |
| 2 | pss | tuore gnoccheja |
| maun mukaan valkosipulin kynsiä murskattuna | ||
| pari lusikallista pizzamaustetta tai mitä yrttejä maustehyllystä löytyy | ||
| 3 | tl | suolaa |
| Pinnalle | ||
|---|---|---|
| Pepperoni tai meetvurstisiivuja | ||
| juustoa raastettuna | ||
Valmistusohjeet
1. Laita kaikki ainekset voideltuun uunivuokaan ja sekoita keskenään.
2. Lado lopuksi päälle pepperoniviipaleet ja raastettu juusto.
3. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia.
4. Anna vetäytyä 5 minuuttia ennen ruokailua.
5. Jos pepperoneja ja juustoraastetta jää yli, ne kannattaa hyödyntää pizzan täytteenä. Pohjaksi sopii Apetitin pizzanelikko.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti