Resepti
Värikäs kalapannu
Arvio: 3.9 / 5
Mehevä kalapata syntyy hetkessä rouskuvista kasviksista ja kirjolohisuikaleista.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 2 | pss | Apetit Aurinkokasviksia (à 300 g) |
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
| 1 | dl | ruokakermaa |
| 1 | tl | sitruunapippuria |
| 1 | tl | hienonnettua tuoretta tilliä |
| suolaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy wokki- tai paistinpannussa ja lisää jäinen kasvissekoitus. Paista noin 5 minuuttia. Siirrä kasvikset toiseen astiaan odottamaan.
2. Paista pannussa kirjolohisuikaleita varovasti sekoitellen noin 5 minuuttia. Lisää paistetut kasvikset kirjolohisuikaleiden joukkoon, lisää kerma ja mausteet, sekoita. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoa sellaisenaan tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti