Resepti
Vegepizza
Arvio: 3.9 / 5
Apetit Pizzapohja Nelikko sopii vegaaneille. Tee siitä värikkäät vegepizzat.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | rs | Apetit Pizzapohja Nelikko (4x 90 g) |
| 2 | dl | maukasta tomaattikastiketta |
| 100 | g | vegejuustoa |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutio (200 g) |
| 0,5 | rs | Härkis original® (à 250 g) |
| 1 | dl | etikkaan säilöttyä paprikaa |
| 2 | kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 | dl | mustia oliiveja |
| 0,5 | vihreä paprika | |
| mustapippuria | ||
| Tarjoiluun: | ||
|---|---|---|
| 1 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| kourallinen basilikaa | ||
Valmistusohjeet
1. Jaa pizzapohjat uunipellille. Levitä keskelle tomaattikastike ja vegejuusto. Lisää haluamasi täytteet ja paista uunissa 250 °C noin 8 minuuttia.
2. Vinkki! Voit käyttää säilötyn paprikan tilalla 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti