Resepti

Vegepizza

Apetit Pizzapohja Nelikko sopii vegaaneille. Tee siitä värikkäät vegepizzat.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Vegaaninen
Vegepizza

Ainekset

1rsApetit Pizzapohja Nelikko (260 g)
2dlmaukasta tomaattikastiketta
100gvegejuustoa
1pssApetit Kotimainen Sipulikuutio (200 g)
0,5rsHärkistä (à 250 g)
1dletikkaan säilöttyä paprikaa
2kplvalkosipulin kynttä
1dlmustia oliiveja
0,5vihreä paprika
mustapippuria
Tarjoiluun:
1rklNEITO™ -rypsiöljy Yrtti
kourallinen basilikaa

Valmistusohjeet

1. Jaa pizzapohjat uunipellille. Levitä keskelle tomaattikastike ja vegejuusto.

2. Lisää haluamasi täytteet ja paista 250 °C:ssa uunissa noin 8 minuuttia.

3. Sipaise pizzan reunat heti uunista ulos otettuasi chilimaustetulla kasviöljyllä.

5. Vinkki! Voit käyttää säilötyn paprikan tilalla 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!